შაქარის პუდრას დავამატოთ ფქვილი, კვერცხი, ზეთი, სოდა, ვანილის ესენცია. ავთქვიფოთ. მიღებული მასა დავასხათ ვაშლისზეთწასმულ ფორმაში (კონტეინერში).
ქვაბი, რომელშიც ჩაყრილია ქვიშა, 5 წუთით დავდგათ გაზქურაზე, დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ, საშუალო სიმხურვალის ქვიშიან ქვაბში ჩავდგათ კონტეინერი საბისკვიტე მასით. დავახუროთ თავსახური. ცხობის პროცესი მიმდინარეობს დაბალ ცეცხლზე და მისი ხანგრძლივობა 20-30 წუთია. ბისკვიტი კონტეინერიდან ხის დანის დახმარებით უნდა ამოვიღოთ.
რეცეპტი ინგლისურიდან თარგმნა Palimfsesti.ge-იმ.
ყველა საავტორო უფლება დაცულია. საიტიდან ნებისმიერი მასალის ციტირებისას მიუთითეთ palimfsesti.ge-ს ლინკი