გაზქურაზე გამომცხვარი ბისკვიტი

გაზქურაზე გამომცხვარი ბისკვიტი

24.12.2016

ინგრედიენტები

200 გრ. ფქვილი

 200 გრ. შაქრის პუდრა

3 კვერცხი

100 მლ/გრ მზესუმზირის ზეთი

1.ჩ.კ. სოდა ძმრით

3 წვეთი ვანილის ესენცია

მომზადების მეთოდი

შაქარის პუდრას დავამატოთ ფქვილი, კვერცხი, ზეთი, სოდა, ვანილის ესენცია. ავთქვიფოთ. მიღებული მასა დავასხათ ვაშლისზეთწასმულ ფორმაში (კონტეინერში).

ქვაბი, რომელშიც ჩაყრილია ქვიშა, 5 წუთით დავდგათ გაზქურაზე, დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ, საშუალო სიმხურვალის ქვიშიან ქვაბში ჩავდგათ კონტეინერი საბისკვიტე მასით.  დავახუროთ თავსახური. ცხობის პროცესი მიმდინარეობს დაბალ ცეცხლზე და მისი ხანგრძლივობა 20-30 წუთია. ბისკვიტი კონტეინერიდან ხის დანის დახმარებით უნდა ამოვიღოთ.

რეცეპტი ინგლისურიდან თარგმნა Palimfsesti.ge-იმ.



ყველა საავტორო უფლება დაცულია. საიტიდან ნებისმიერი მასალის ციტირებისას მიუთითეთ palimfsesti.ge-ს ლინკი
Created by weber.ge