ნამცხვარი „ძეხვი“
250 გრ ნამცხვარი „პეჩენია“
1 ჩ.ჭ. ნიგოზი
200 გრ კარაქი
1,5 ს.კ. კაკაო
1 ჩ.ჭ. შაქარი
2 ს. კ. რძე
1 კვერცხის გული
ნამცხვარი „პეჩენია“ და ნიგოზი დავაქუცმაცოთ. კარაქი, კაკაო, შაქარი, რძე დავდგათ ცეცხლზე და წამოვადუღოთ. გადმოვდგათ და უმალვე შევურიოთ კვერცხის გული, შემდეგ კი - ნიგოზი და „პეჩენია“. მიღებული მასა გადავანაწილოთ პერგამენტის ქაღალდზე, გადავახვიოთ. მივცეთ ძეხვის ფორმა და 2-3 საათით შევდოთ მაცივრის ზედა თაროზე. დავჭრათ ისე, როგორც ძეხვი.