მეგრული აჯიკა

მეგრული აჯიკა

10.06.2014

თესლგამოცლილი ცხარე და ტკბილი წითელი წიწაკა (500გრ), ქინძი (250გ),  ოხრახუში (250 გრ), რეჰანი (150გ), ცერეცო (250გრ), ნიახური (150 გრ), ნიორი (100გრ),  გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავამატოთ უცხო სუნელი, ზაფრანა, ხმელი ქინძი- 2-2ს.კ, მარილი გემოვნებით. ჩავდოთ ქილებში და შევინახოთ გრილ ადგილას.
 



ყველა საავტორო უფლება დაცულია. საიტიდან ნებისმიერი მასალის ციტირებისას მიუთითეთ palimfsesti.ge-ს ლინკი
Created by weber.ge