სნიკერსი
6კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1,5ჭ შაქართან ერთად.
დავამატოთ 250გრ დარბილებული მარგარინი, 1ს/კ მაიონეზი, 1ჩ/კ სოდა+ლიმნის წვენი(ან ძმარი), ვანილი, 3ჭიქა ფქვილი.
მოვზილოთ რბილი ცომი, გავყოთ სამ დაწილად და შევდოთ მაცივარში ნახევარი საათით.
ბეზე
6კვერცხის ცილა, შაქარი 1ჭ , 6კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ ღრუბლის კონსისტენციამდე, თან ვამატოთ 2ს/კ შაქარი .
ავიღოთ ცომის 1ნაწილი, გავაბრტყელოთ ჟარონაზე, წავუსვათ ცილის 1/3, კოვზი მივცეთ ტალღოვანი ზედაპირი. გამოვაცხოთ 160გრადუსზე.
გავიმეოროთ ზემოთ არნიშნული პროცესი. უნდა გამოვიდეს სამი ბისკვიტი.
კრემი:
200გრ კარაქი ავთქვიფოთ ერთ ქილა მოხარშულ შედედებულ რძესტან ერთად. კრემის ნაწილი წავუსვათ პირველ ბისკვიტს,
მოვაყაროთ 1ს/კ მოხალული და დაჭრილი ნიგოზი ან მიწის თხილი.
იგივე გავიმეოროთ მეორე ბისკვიტის შემთხვევაში. მესამე ბისკვიტს კი მოვასხათ გლაზური. მოვაყაროთ თხილი ან ნიგოზი.
ტორტი ერთი ღამით მაცივარში.დავტოვოთ.
By: მარიამი