არაჟნის ტორტი

არაჟნის ტორტი

21.10.2014

ინგრედიენტები:

კვერცხი 2ც.

შაქარი 1ჭ.

კეფირი ან მაწონი 1ჭ.

1ჭიქა მომჟავო გემოს მქონე ნებისმიერი ჯემი

სოდა 2ჩ.კ

პ/ფქვილი 2ჭ.

კაკაოს ფხვნილი 1ს.კ.

კრემისთვის:

არაჟანი 2ჭ.

შაქრის პუდრა 1ჭ.

ვანილი.

მ ო მ ზ ა დ ე ბ ა:

კვერცხი და შაქარი და ავთქვიფოთ.დავამატოთ სოდიანი კეფირი ან მაწონი, შემდეგ ჯემი, ბოლოს ფქვილი შევურიოთ მიქსერის გარეშე. უნდა გამოვიდეს ჰაეროვანი. მიღებული ცომი გავყოთ 2 ნაწილად და გამოვაცხოთ 180 გრადუს ტემპერატურაზე, ქაღალდჩაფენილ20-25 სმ დიამეტრის ფორმაში.გამომცხვარი და გაციებული ფირფიტები გავყოთ თანაბრად კიდევ 2 ნაწილად.(ძაფის დახმარებით) მივიღებთ 4 ფირფიტას.
კარგად ავთქვიფოთ არაჟანი, დავამატოთ შაქრის პუდრა და ცოტა ვანილი.მიღებული კრემი თანაბრად გადავანაწილოთ ყველა ფენაზე,ბოლოს ირგვლივაც წავუსვათ.მოვრთოთ გახეხილი შოკოლადით, მოხალული კაკალით, თხილით, ან ხილით.



ყველა საავტორო უფლება დაცულია. საიტიდან ნებისმიერი მასალის ციტირებისას მიუთითეთ palimfsesti.ge-ს ლინკი
Created by weber.ge